I'm back !

Back on track. 
Yes. nu ska man bara blogga om lite roliga saker med. Idag så red jag ut en liten runda med skruttis. Men bloggar mer om det imorgon !

Ni har tagit mig dit jag är idag. ♡

 
Denna ponnyn har hjälpt mig lite med.. 
 
 
Upp till den stora frågan , vill ni att jag kommer tillbaka och börjar blogga igen ? 

Oj dåå..

Här har det vart dålig uppdatering jaaaaaa..
Har försökt att lägga all min tid hos tuffy nu det sista..

 

bara 2 underbara veckor kvar med världens finaste ponny.

Vill verkligen inte att det ska ta slut, vill ha kvar denna ponnyn för alltid. Men det går inte .. Och även om jag haft råd så hade jag inte haft orken eller tiden till det sen när skolan börjar, för nu i 9:an måste jag satsa som fan asså på plugget.

Vill inte att sommarn ska ta slut. Denna sommarn är ju min bästa sommar på länge. Först å främst tat upp kontakten med gamla vänner, fått nya vänner, liseberg med goa vänner, hästen, ny mobil ( som är cp) och så alla dagarna i henån ! ;D

Så ja resten av året , come at me ! Det blir bara bättre och bättre för varje dag som går !  

 

En låt som ni måste lyssna på är denna 

l

l

l

V

 

 så grymt goo !

 

 


Bästa ponnyn.

Började dagen med att stå och gosa samt fläta mannen,svansen och pannluggen. Awi söt blev hon i alla fall.
Hade tänkt att jag skulle dressyra lite på ängen men det blev en uteritt med Erika , Så red bort till där hon har Kron och höll hon sälskap medans hon fixade han . Sen red vi "reningsvärks rundan". Mestadels skritt och trav men även en liten galopp tog vi . Red vilse en gång med .. Hon var pigg, stel och hård i munnen i början men mot  slutet var hon riktigt mjuk, inte hård alls och avslappnad ! Underbara prinsessan <3
Sen så myste jag lite med henne efter det innan hon fick gå ut i hagen . Min lilla pluttis..
 
 
 
 
Igår ♡
 
Idag ♡
 

14 juli

Idag så red jag ut en liten sväng med Jossan, Blev uppvärming lilla rundan sen så galopperade vi uppför sjumilaskogen, typ 2 - 3 gånger. Tuffy var taggad till 110 % . Sen ville hon inte lämna fantasia så hon blev jätte jobbig på tillbaka vägen .. Menmen så kan det gå ibland. Skulle dragit ut till Henån, men skulle ha släcktträff så var tvungen att stanna hemma. Jaja det var la trevligt ändå.

Tjenareeeeee

Igår så var jag jääääävligt arg så orkade inte blogga..
Red i alla fall Stampe igår innan jag åkte hem.
Ja ska man kort fatta Stampe så är det så här, han är en Tinker på 17 år och kan INTE galoppera, eller asså jo kan kan han väll men gör det inte. 
Igår så var han jätte fin i skritten och traven, (finns på film) kommer ut senare. Och sen när jag skulle galoppera blev det bara bockningar (Finns även det på film) .. Min rygg protesterar som faaaan idag. 
I alla fall efter det så åkte jag hem och red Tuffilituff, Skulle egentligen bara rida bort till Jossan och tillbaka , men så skulle Jossan precis rida ut så jag red med henne, så Tuffy fick klättra lite och det tyckte hon var jätte jobbigt!
Sen så galopperade vi 2 gånger upp för min backe och 5 gånger upp för stallbacken , sen travade jag och skrittade av i paddocken.
 
Ska ner lite senare och rida ut med Jossan igen ! :D 
Wii 
 

Snabb inlägg !

Precis vart och ridit Stampe, nu vidare hem till Tuffy!

10 Juli

Idag så har jag bara chillat dillen typ :P 
Haha nej men åkte ju och knäckte ryggen, fyfan va gött det va!!! Bokade ny tid om 3 veckor. Efter det hämtade vi Amanda och åkte heeeeeeeeem , när vi red förut så på hem vägen så började det spööööööööö regna.. Inte ok , var helt pisse blöta efter det . Så Tuffy fick stå inne med ett svettäcke och torka en stund medans vi gick hem och torkade oss. Sen lite senare så flyttade vi fåren till en annan hage och släppte ihop Tuffy med shettisarna och åsnan. Det gick la helt ok . Hon var lite surig menmen , sto ni vet ;)))
Sen fick vi spola ur boxarna och så , men nu är vi hemma och ska dricka lite boost ! ;d
Gottgott. Jaja ni får ha det gött !
 
 
 
Snuttis Kalle.

Allooh

Min söndag var underbar. Vart fett mycket folk men det var värt det ialla fall !
Idag så red jag Tuffy bort till Jossan och hem till mig, (mamma gick med).
Blev inte så krävande pass idag. Tänkte mest på min sits och så . Ikväll ska vi släppa ihop Tuffy med shettisarna med. Hon fick gå med Isak igår eftersom My åkte med sina ponnysar på ridläger.
Nu blev vädret genast jätte dåligt, inte ok . hoppas bara att det inte börjar regna.. 
Ikväll ska jag baka kladdkaka med ! haha jag älskar kladdkaka ! :3333
 
Fick lite tråkigt så ritade denna :
 
 
mihihih 

Lite snabbt här ja..

Nu ska jag strax dra mig mot stationen och åka till Liseberg med dom bästa! underbart :3
Red Tuffilituff igår och hon är underbar ponnypluttan.
Blev lite skritt och trav samt lite galopp red först bort till jossan och sen upp till mig en sväng, ponnyn är inte ens tittig längre! :D
Det känns jätte jobbigt att hon snart ska tillbaka..
Aja vi ska göra dom här sista 4 veckorna underbara.
Kommer ju att träffa henne på ridskolan men det är inte samma sak.. Så om bloggen får lida lite av dålig uppdatering så är det för att jag spenderar all min tid med henne just nu.
Det är nästan det ända jag gör. Så fort jag vaknat går jag ner till henne . Min lilla underbara pluttis.

Aja , nu måste jag åka, Tuffy vilar idag , VI HÖRS!

My dream...


Lycklig

Åh jag måste vara den lyckligaste just nu , min sommar blir bara bättre och bättre.
Först får man en underbar ponny över sommarn , återupptagen kontakt med gamla vänner och en underbar kille.

Glenn 5/7-2012 ♡

Idag ska jag shoppa med My och i kväll ska jag rida stumpan!
Imorgon blir det Liseberg med underbart folk! ååh taggar som fan, träffa älsklingen ♡
Igår så red jag Tuffy, underbara häst , tog det lite lungt mest skritt och trav men ändå lite galopp . I kväll blir det nog uteritt med My ! :)
Sen har jag fått sommar jobb av Inger , grymt nu har man sommar jobb med! ;)
Sen så när dom inte var hemma kände jag och My för att vara duktiga så vi tvättade ute på gödselstan ( vilket inte är något gödsel i)! Haha liv.se ^^

Jaja nu ska jag nog göra mig iordning, eller så ska jag rida innan , min rygg verkligen PROTESTERAR. AJ...
 
 
 
Du är bäst älskling , tack för att du finns i mitt liv <3
 
 
Åh underbara känsla. <3

I can't stop thinking about you.

Nu ska Glenn hjälpa mig att blogga för jag har blogg torka..
Aliminum burkar är inte gjorda av papper. 
Tänkte bara säga att det kliar i mina ögon.. JÄVLA ÖGON INFLAMMATION. Går på antibiotika nu , kuuuul.
My rider Tuffy idag..
Skype samtal när man spelar in och inte alla vet det , ååå kärlek ! hahah 
 
Jag är kär. Jävligt kär.
 
Våran låt. Spelas i mina hörlurar 24/7. 

Måndag 2/7

Första ridpasset blev idag (Måndag). Började med att ta in henne och känna över henne och bara mysa lite, sen sadlade jag och kände på henne i typ 10 min i paddocken. Efter det red jag ut en sväng med några shettis ryttare. Vi red bort till Jossan och tillbaka. Fick bli lite skritt och lite trav, hon var lite uppblåst och tittig men inte så farligt som jag hade trot. Fick bli en galopp uppför stallbacken med. Sen myste jag lite med henne innan hon fick gå ut i hagen igen. Hon och Danny har förälskat sig. Haha. Sen senare på kvällen så tog jag och red en liten runda till Jossan igen och då fick hon även galoppera lite . Inte så jätte hårda pass. 
 
(Tisdag ) Så åkte jag och fixade ryggen och efter det så drog jag till stallet och red liten sväng först bort till Jossan och sen en liten galopp uppför min backe. Senare på kvällen tog jag ut henne och lät henne beta på det lite saftigare gräset vid stallet!
Mys hästen.
 
Jag gillar verkligen den här hästen skarpt.
Idag har jag så ont i ryggen så My ska få rida henne åt mig . 
Jag klarar knappt att gå .. :/
 

1/7

Hämtade ju hem tuffy för 3 dagar sen! :3
Hur glad tror ni jag va? Hämtade henne och hon gick direkt på transporten. Glad.se :D
När vi kom till stallet så släppte vi in henne hos Boppan och Danny. Det gick ju bra, hände inget specielt direkt. Sen fixade jag med där sadeln och det skulle vara lite snabbt, För sen dra hem och fixa mig fort som *** för att sen åka till mormor på middag.
Det var la trevligt och så, haha . 
Finns inte så mycket mer att säga om min söndag direkt xD

Tre hästar

Nu ska jag dra med lilla My-puff till Tre hästar.
Vet inte vad vi ska kolla på men åker med ändå ! :D:D:D:

Är typ glad idag o.o Kan vara för att jag inte har sovit på 1 dygn , hahaha xd
Usch jag hatar när folk ljuger för mig.

I alla fall uppdaterar mer när jag kommer hem ! :D

 
Han med stort H skrev detta igår.
 
 
~Åh jag älskar dig med. Du betyder allt. ~

Nuu så

Nu står lilla Tuffy @my place :D


29/6

Red Kron idag. Allt gick jätte bra han kom fram till mig i hagen och allt . Men när vi kom upp till stallet så stog det en hus bil som han blev rädd för och travade ner för backen och fattade galopp neranför och stack med mig på ryggen , fick inte stop på han hur mycket jag än försökte.. Så det ända jag kom på att kunna göra var att svänga in i staketet (hagen) . Jag var helt chokad så när jag äntligen fick stop slängde jag mig av och jag kunde inte hålla mig . Choken tog över. Jag blev rädd. Jag blev rädd för min egna bästavän. Jag bara skakade vågade inte sitta upp igen förens Erika kom och skulle hjälpa mig med han..
Hon hjälpte mig ialla fall en massa , TACK . Han har nog aldrig gått så bra i formen. Fick rida barbacka medans hon longerade han . Gick super bra i båda varven i både skritt och trav. Har fetting träningsverk fortfarande ! haha. Innan jag red tillbaka han tog jag en ficka med Inger ^^
Sen när jag skulle rida tillbaka han så gick Erika med. Jag vågade helt ärligt inte rida han själv . Vet inte om jag kommer våga rida ut på han ensam efter detta..
Jag vill inte vara rädd för min bästa vän men det som hände skrämde ihjäl mig. jag skakar än idag när jag tänker på det. Jag får se hur det blir nästa gång jag ska rida han . Erika ska ha han i 5 veckor själv nu medans jag har Tuffy, vi kommer rida ut tillsammans mass och så.
 
 
 
 
Å låten.
Detta är våran låt gubben. 
 
~We made it all this way~
 
 
 
 
~I would never give upp for something thats so small~
 
 
Lite skillnad är det la ialla fall ? 
 

30/6

Åkte till lilla tuffy igår nämligen, Fick med mig My med så hon har fotat lite , bilderna kommer la när dom kommer. 
Hon hade i alla fall vilat hela veckan så hon var P-I-G-G.
Började med att skritta och trava fram i paddocken. Gick super! Sen red jag lite på ängen där även My fick rida henne lite . Efter det red vi lite i paddocken igen och hon blev riktigt fin efter ett tag . Galopperade lite sen travade jag och skrittade jag av. 
Jag älskar den ponnin alltså . Smörjde även hennes sår som såg riktigt fint ut faktiskt.
 
Hinner inte skriva så mycket mer ska byta om nu och gå ner till stallet och fixa åt henne . :D 
 
HEJ DÅ :D 
säger en glad Embla ^^

Idag smäller det !

Idag hämtar jag hem min underbara prinsessa ! :DDDD
eller a rättare sagt om 2 timmar å 30 min :333
Snart står hon bak i transporten , bakom min bil, bakom mina drömmar, min framtid.
Gud denna ponnyn är underbar, önskar jag hade råd att köpa henne.
Men snart är jag för lång för ponny allt ... Denna sommaren har börjat som den bästa någonsin och kommer att fortsätta så . Kommer att vara hos hästen, träffa allt gott folk i Henån, Locktorp med Glenn, Fredrik, Edwin , Jonathan och my-puff ! :D
Liseberg med Glenn, Edwin, Fredrik och My antagligen.
Å min sommar blir bara bättre och bättre.
Tisdag ska bli kuuuul! Fest hos Dristig! ;)
Gud min vecka (Från förra lördagen till torsdag) var underbar ! Tack allt gott fölk för en underbar vecka. ♡
Nu ska jag göra lite tidsinställda inför dagen , ska på middag direkt efter att vi hämtat hästen!


Fina ponny.

RSS 2.0