Kron ♡

Nu är det så här att jag fick reda på en liten rolig grej igår...
 
 
KRON ÄR FRISK FÖRKLARAD ! 
Fatta lyckan ... 
 
 
Allt började väl i typ mars , han blev jätte halt på vänster fram och back när man travade. Så vi bokade tid på Ale  hästklinik för att kolla upp det. Och fick tid 1 vecka senare ungefär.
Dom trodde då att det var kotledsinflamation så det blev han behandlad för och gick på medicin i några dagar + 3 veckors vila (ungefär) och så började vi sätta igång han lite smått igen , och när vi skrittat han i cirka 2-3 veckor testade vi att trava igen, men han kändes inte helt ren så han fick vila lite till och så satte vi igång han i skritt igen. Han kändes fräch då så vi började att trava lite lätt och även lite galopp. 
2 veckor efter det blev han halt igen, så då tog vi in att han bara skulle skrittas och ridas ut mycket.
Men han blev aldrig helt ren igen men han var lite bättre. Så för 4 veckor sen tog vi in han till Ale igen för en utredning.
Då visade det sig att han hade en inflamation i hovleden. Så då fick han box vila i 2 dagar och sen stå i sjukhage i 2 veckor samt äta medicin sen 3 veckan fick han gå i stora hagen med kompisarna igen . Och igår var dom på återbesök med han och fick beskedet att han är frisk och får börja sättas igång igen. Vi fick viserligen ett 8 veckors schema på vad han ska göra. Som t.ex ridas ut , longeras, tömköras ,tolkas och köras. Men ingen hoppning eller dressyr tyvärr.. För han är inte bygd för det... Menmen vi får ha kul ändå !
 
 
Imorgon ska jag äntligen få rida han för första gången igen på 4 långa veckor. min älsklings häst ♡♡♡♡♡♡
 
 
 
My bestfriend.♡

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0